Om Jennifer

 

03022016-IMG_7704-Redigera

Jag är en omtänksam tekniknörd till tjej som alltid har lätt till skratt. Uppväxt i Skövde som ligger ungefär mitt i landet och drömde som liten om att bli prinsessa och ha ett stort slott att inreda precis som jag ville. Bor tillsammans med familjen som består av Mattias, Hjalmar och Vilhelm. Hjalmar föddes alldeles för tidigt, redan i gravidvecka 30. Totalt spenderade vi 10 veckor på sjukhus under sommaren och hösten 2014 och det var då jag bestämde mig för att följa min dröm om eget företag och att våga satsa på fotograferandet.
Efter allt detta har min andra son Vilhelm tillkommit, tack vara dessa två underbara små pojkar har jag lärt mig hur viktigt det är att ha många bilder på barnen. Bilder som ska visas upp och som beundras av många. Detta är det jag vill ge er, bilder som ni vill visa upp, bilder för att minnas hur små era barn har varit, bilder som visar deras utveckling och framför allt bilder fulla av kärleken som genomsyrar er.

PastellDesign_Avdelare

Smeknamn: Jennifer, Jennie, hjärtat, mamma.

Född: Skövde 1993

Jag älskar: Att sjunga, locka fram skratt och leenden från barn, godis (men jag äter inget godis), kolsyrat och musik.

Pinsamma fakta: Jag kan inte hålla växter vid liv, blommor får vatten någon eller några gånger men sen glöms det bort… Trots detta älskar jag att ha fräscha blommor hemma!

Supertalanger: Fånga känslor på bild, leka bort blyghet med barn och att baka.

Detta gör mig lycklig: Att få den stora äran att vara någons bröllopsfotograf, leendena på mina kunder när de får sina bilder och barnen som skrattar tills de kiknar när vi leker under familjefotograferingar!

PastellDesign_Avdelare